Sitemap Print

Kunstig frugt fra Hilmar's


Hilmar's er Danmarks førende leverandør af kunstig frugt


Skal du bruge kunstig frugt til dekoration til en reception, som teaterkulisser, i butikken eller på kontoret, så er Hilmar’s det rigtige valg. Vi har leveret kunstige planter, træer, blomster og kunstig frugt til danske virksomheder, organisationer, private og foreninger i mere end 20 år. Hvis det findes så har vi det. Vi har Danmarks største udvalg og opdaterer altid vores varekollektion med nye spændende ting, som du med sikkerhed ikke finder andre steder.

 
Kunstig frugt og planter kan skabe en imødekommende og attraktiv atmosfære, men det er vigtigt at kvaliteten er i orden, så det netop ikke ser for syntetisk og kunstigt ud. Hos Hilmar’s er vi altid med på udviklingen. Vi tager ofte på indkøbsrejser hos nye og gamle producenter, så vi kan være helt sikre på at kvaliteten er i orden før vi bestiller hjem. Resultatet er naturtro kunstig frugt, planter, træer og hvad du ellers skal bruge.
 
Skal du bruge kunstig frugt til receptionen, så kig forbi Hilmars eller ring/skriv til os. Vi kan levere i hele Danmark. Bestiller du i dag kan du have din ordre i morgen. Vi har Danmarks største og bedste udvalg og service i særklasse. Se hvordan du kan dekorere med vores kvalitets produkter!