Sitemap Print

Kunstig gran, Kunstige JuletrŠer!


Hilmar's g°r dig Juleklar! Vi har kunstig gran, granguirlander og meget mere


Hilmar's Aps er leverandør af dekoration til kontor, messestande og butik i form af flotte kunstige planter, træer og blomster. Hvis du vil skabe en en indbydende og attraktiv atmosfære kan vi hjælpe dig med vores store udvalg af planter, dekoration og krukker. Til Julen har vi et stort udvalg i kunstig gran, juletræer, dekorations kugler, granguirlander og meget mere.

 
Vi leverer alle former for naturtro, flotte kunstige planter, træer og blomster til hele Danmark. Hilmars har solgt dekoration i over 20 år til butikker og kontorer landet over. Vi har de bedste leverandører, håndplukket over lang årrække. Klik ind på vores hjemmeside og se det fulde udvalg af vores produkter.
 
Jules nærmer sig hastigt og der skal selvfølgelig pyntes op for at skabe den rigtige julestemning. Intet er bedre til at skabe julehygge en kunstig gran og juletræer Vi har et stort udvalg af begge dele. Vi er specialister i dekorationer med kunstig gran og kunstige juletræer og vi kan sagtens klare særlige ordrer så som ekstra store træer
 
I vores butik i Skive kan du handle hvad du ønsker eller du kan få leveret direkte. Vi kan levere over hele landet, fra dag til dag, hvis det er nødvendigt. Få pyntet ordentlig op til jul med kunstig gran og juletræer, tag et kig på vores hjemmeside!