Sitemap Print

Skal du bruge kunstige orkideer?


Hilmar's har flotte, naturtro kunstige orkideer


Skal du bruge kunstige orkideer eller andre kunstige blomster? Hilmar’s har hvad du skal bruge i absolut naturtro, flotte, silkeplanter. Hilmar’s er Danmarks førende leverandør af kunstige blomster, kunstige planter og kunstige træer og det har vi været i mere end 20 år. Vi har flotte kunstige orkideer, perfekte til at skabe stemning i kontoret, venteværelset eller butikken. Orkideer er et rigtig godt valg som udsmykning, men ægte orkideer kræver pasning og koster en hel del, hvis de skal se ordentlig ud. 

 
Kunstige planter vil aldrig helt kunne leve op til den ægte vare, men silkeplanter kan komme endda meget tæt på. Vores kunstige planter er af meget høj kvalitet, udvalgt ved jævnlige indkøbsture til fjernøsten, hvor udviklingen går stærkt. Der udvikles løbende nye materialer og fremstillingsmetoder.
 
Skab en imødekommende og attraktiv atmosfære med vores flotte kunstige blomster. Vi har et stort udvalg og hjælper gerne med at bestille hjem, hvis du mod forventning ikke kan finde det du ønsker på vores hjemmeside.
 
Hilmar’s har flotte og naturtro kunstige orkideer, blomster og træer. Klik ind på vores hjemmeside og se vores sortiment. Vi leverer til hele landet og kan klare ekspresordrer fra dag til dag. Vi ser frem til at modtage din ordre!