Sitemap Print

Skal du bruge kunstige palmer?


Hilmar's har kunstige palmer, kunstige blomster og kunstige planter


Leder du efter kunstige palmer til kontoret, lobbyen eller receptionen? Hilmar’s har leveret kunstige planter til forretningsdrivende, organisationer og private i mere end 20 år. Vi har et kæmpe udvalg af kunstige planter, blomster og træer, så du er sikker på at finde noget der passer til formålet. Vi har også masser af erfaring med teaterdekorationer.
 
Kunstige palmer er en fin måde at skabe atmosfære og hygge i et rum. Vi har en lang række palmer på lager, samt andre flotte frugt træer, kaktusser og meget mere.
 
Hvad får du når du handler hos Hilmar’s?
 
  • Kvalitet helt i top. Vi tager på jævnlige rejser til vores leverandører og leder efter nye, så vi selv kan kontrollere kvaliteten før vi bestiller hjem. 
  • Hurtig levering til hele Danmark. Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Hvis det er nødvendigt kan vi have din ordre fremme allerede dagen efter du bestiller. 
  • Specielle løsninger. Vi kan klare alle særlige ønsker, som for eksempel ekstra store træer 
 
Skal du bruge kunstige palmer, så ring, skriv eller kig forbi hos Hilmar’s. Vi er Danmarks førende ekspert i kunstige planter og dekoration. Vi glæder os til at høre fra dig!