Sitemap Print

Skal du bruge kunstige potteplanter?


Hilmar’s har flotte og naturtro kunstige potteplanter


Hilmar’s har flotte og naturtro kunstige potteplanter. Vi står for kvalitet og unikke produkter. Har du brug for kunstige planter til udsmykning af butikken, kontore, venteværelset eller receptionen, så er der gode chancer for at du finder det hos os. Hilmar’s er specialister i kunstige blomster, træer og planter og har mere end 20 års erfaring. Klik ind på vores hjemmeside og se vores store udvalg.

 
Hos Hilmar’s satser vi på uovertruffen kvalitet og et stort udvalg. Vi har en stort produktsortiment, som du ikke finder alle steder.
 
Vi ved at kunstige potteplanter aldrig kan erstatte rigtige planter, men vores produkter kommer rigtig tæt på. Du skal virkelig tæt på for at kunne se forskel! Vores mål er ikke bare at have kunstige potteplanter der ser ud som, men der føles som! 
 
Vi tager på jævnlige indkøbsture til vores producenter i for eksempel fjernøsten, hvor de bedste og mest naturtro planter bliver fremstillet. Det sikrer kvaliteten inden vi bestiller hjem til butikken.
 
Skal du bruge kunstige potteplanter så klik ind på vores hjemmeside eller kontakt os direkte. Vi kan levere til hele landet og tager gerne imod specielle ordrer. Har vi ikke på lager, så bestiller vi hjem for dig.